Generator curent diesel cu automatizare – Ghid de cumpărare

Generator curent diesel cu automatizare – Ghid de cumpărare

Un generator curent diesel cu automatizare portabil merită să fie cumpărat atunci când generatoarele de benzină și propan sunt atât de abundente? Ei bine, motorina este mai puțin inflamabilă decât benzina și poate fi păstrată pentru perioade mai lungi de timp. Motoarele diesel sunt mașini robuste care sunt mai eficiente în materie de combustibil și, prin urmare, vor funcționa mai mult timp în timpul unei crize de energie. Generatoarele diesel portabile sunt mașini de lucru greu, dar este foarte greu să le găsești.

O mare diferență între benzină și motorină este că combustibilul diesel se poate auto-aprinde atunci când este pus sub presiune foarte mare. Combustibilul pe benzină are nevoie de o scânteie dintr-o bujie înainte de a se aprinde și arde. Un motor pe benzină utilizează un raport scăzut de compresie și aprindere prin scânteie. Un motor diesel folosește un raport de compresie mult mai mare și aprinderea compresiei fără a fi nevoie de bujie.

Motoarele pe benzină au un carburator care amestecă aerul cu picături mici de combustibil. Acest amestec aer / combustibil este apoi introdus în cilindru. Amestecul este comprimat de un piston și aprins de o bujie. Cu toate acestea, într-un motor diesel este introdus doar aer în cilindru, iar motorina este apoi injectată direct în aerul comprimat. Acest amestec aer / motorină se aprinde de la sine datorită căldurii create prin punerea gazelor sub presiune ridicată.

Avantajele unui motor diesel sunt eficiența, fiabilitatea și durata de viață mai lungă a motorului. Acesta transformă mai mult combustibil în putere reală a motorului în comparație cu un motor pe benzină. Combustibilul diesel este mai sigur de utilizat decât benzina, deoarece are un punct de bliț mai mare.

Dezavantajul unui motor diesel este costul său mai scump datorită pieselor de motor mai mari și mai grele. De asemenea, este mai zgomotos decât un motor pe benzină, dar eliberează mai puțin monoxid de carbon în gazele sale de evacuare. Cu toate acestea, produce mai mult fum, în special la pornirea motorului.

 Generator curent diesel cu automatizare: Avantaje

Consuma mai puțin combustibil pentru a produce aceeași cantitate de putere.

Nu are bujie.

Produce mai puțin monoxid de carbon în gazele de eșapament.

Combustibilul diesel este mai puțin inflamabil decât benzina și are o durată de viață mai lungă.

 Generator curent diesel cu automatizare: Dezavantaje

Este mai tare decât generatoarele pe benzină sau propan.Motorul său este mai mare și, prin urmare, generatorul cântărește mai mult.

Acest tip de generator este de obicei mai scump.

Poate produce mai mult fum de evacuare și mai multă poluare.

Generator curent diesel cu automatizare portabil

Generac XD5000E este un generator portabil cu motor diesel de 435 cmc. Motorul este o serie Yanmar LW, care este răcită cu aer și are injecție directă. Are pornire de regăsire și pornire electrică. Cu toate acestea, bateria nu este inclusă cu generatorul. Mai mult, motorul are nevoie de o baterie încărcată pentru a porni. Acest lucru este valabil atât pentru demarorul electric, cât și pentru demarorul de recul, deoarece solenoidul său de alimentare cu combustibil are nevoie de curent electric pentru a funcționa. Prin urmare, trebuie să cumpărați și să instalați propria baterie înainte de a putea porni generatorul. Cu toate acestea, ar trebui să utilizați butonul de pornire electric, deoarece lansarea motorului diesel cu starterul de recul va necesita multă atragere. Salvați-vă brațele și mai degrabă folosiți butonul de pornire electrică.

Motorul are un control inactiv care ar putea ajuta la economisirea combustibilului diesel și la reducerea zgomotului inutil. Rezervorul său de combustibil de 12 litri deține suficient combustibil pentru a menține generatorul funcționând aproape 32 de ore la o încărcare de 50% (conform detaliilor produsului său) Nu veți obține atât de mult timp de rulare de la un generator alimentat cu benzină. Motorul diesel, bateria (neinclusa), panoul de alimentare și rezervorul de combustibil sunt montate în interiorul unui leagăn rezistent și durabil din oțel.

Generac XD5000E oferă 5000 de wați de rulare și 5500 de wați de pornire. Panoul de alimentare are un buton de pornire / pornire / oprire a motorului, contor de oră, selector de tensiune (120 / 240V) și un întrerupător principal. Se pare că are două prize de 30 de amp: una pentru 120V și una pentru 120 / 240V. De asemenea, are două prize de 20 de amperi, de 120 de volți. Neutrul este legat de cadru.

Generac XD5000E nu este livrat cu un set de roți, care este nefericit, deoarece cântărește aproximativ 250 de kilograme. S-ar putea să aveți nevoie să instalați un set de roți, altfel va fi foarte dificil să mutați generatorul dintr-un loc în altul. Cadrul de oțel al generatorului are un ochi de ridicare la mijloc pe care l-ați putea folosi pentru ridicarea acestuia cu unele echipamente de ridicare.

Generac XD5000E nu este probabil o alegere bună pentru camping sau electronice sensibile. Motorul său diesel o face grea și nu are un sistem de invertor. Totuși, panoul său de putere produce mai puțin de 5% sau 6% denaturare armonică totală. Puteți rula câteva aparate de uz casnic de bază, cum ar fi un frigider, o sobă electrică sau un cuptor cu microunde. Cu toate acestea, cu doar 5000 de wați de rulare, nu veți putea rula totul dintr-o dată. Prin urmare, se potrivește mult mai bine la un șantier sau atelier de lucru (consultați ofertele curente pe Amazon.com).

Generator curent diesel cu automatizare portabil cu pornire de la distanță

Singurul generator diesel cu pornire la distanță fără fir pe care l-am putut găsi a fost DuroStar DS7000Q. Are început atât recul, cât și start și pornire la distanță. Bateria internă trebuie să aibă suficientă încărcare pentru a porni motorul, deci păstrați bateria în formă bună. Puteți utiliza demarorul de recul, dar pornirea unui motor diesel cu o frânghie de pornire poate duce foarte multe tracțiuni. S-ar putea să sfârșești trăgând un mușchi. Este mult mai bine să folosiți fie pornirea electrică, fie pornirea de la distanță.

DuroStar DS7000Q are un motor diesel în 4 timpi, cu injecție directă de combustibil, oprirea nivelului scăzut de ulei și un sistem de amortizor pentru a reduce zgomotul excesiv. Alternatorul fără întreținere și regulatorul automat de tensiune oferă până la 6000 de wați de pornire și 5500 de wați de funcționare. Prin urmare, nu știm cu adevărat de ce numărul modelului generatorului este „DS7000Q”.

Panoul de alimentare conține un întrerupător de pornire, un contor de tensiune, un întreruptor și diverse prize:

2 x 120V, 20A, prizele 3 prong (cu GFCI)

1 x 120V, 30A, 3-prong

1 x 120 / 240V, 30A, 4-prong

Cele două prize de 120 de volți și 20 de amperi sunt cele mai bune pentru alimentarea electrocasnicelor. Utilizați prizele de 30 de amperi pentru aparate și instrumente care atrag mult curent. Acest generator curent diesel cu automatizare nu are un contor de oră, așa că s-ar putea să luați în considerare să instalați unul singur.

DuroStar DS7000Q are un rezervor de combustibil de 3,83 litri cu indicator de combustibil. Cât timp va rula pe un rezervor plin? Este posibil să funcționeze până la 12 ore la jumătate din sarcina nominală de putere.

Generatoarele diesel sunt grele datorită motoarelor diesel mari. DuroStar DS7000Q cântărește aproximativ 300 de kilograme, dar are patru roți mici care facilitează deplasarea pe suprafețe plane. Ce altceva mai putem spune, nu există aproape alte opțiuni atunci când vine vorba de generatoare diesel cu pornire la distanță decât DuroStar DS7000Q (verificați disponibilitatea pe Amazon.com).

Cel mai bun generator curent diesel cu automatizare

Ce generator portabil diesel am prefera să folosim? Probabil că am obține Generac XD5000E (cumpărați de pe Amazon.com), deoarece are un rezervor mare de 12 litri de combustibil în comparație cu rezervorul mic de 3,88 litri de combustibil al Durostar DS7000Q. Generac XD5000E are, de asemenea, un contor de oră, astfel încât să puteți urmări programul său de lucru și programul de întreținere. Totuși, Durostar DS7000Q are deja instalat propriul set de roți.

Există foarte puține generatoare pe motorină disponibile online, deci, din păcate, opțiunile sunt limitate și scumpe. De exemplu, nu am putut găsi un generator curent diesel cu automatizare cu un sistem de invertor. De asemenea, nu am găsit un generator de standby la prețuri accesibile pentru alimentarea în rezervă.

Vă mulțumim că ați citit ghidul nostru de cumpărare pentru generatoarele portabile diesel.

Singurul generator curent diesel cu automatizare cu pornire la distanță fără fir pe care l-am putut găsi a fost DuroStar DS7000Q. Are început atât recul, cât și ales

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *